«

»

Twitter ja NFL yhteistyössä

Twitter ja NFL yhteistyössäNFL, eli amerikkalaisen jalkapallon kausi yhdysvalloissa alkoi pari päivää sitten, ja kauden avaus striimattiin myös Twitterissä. NFL julkaisi äskettäin katsojalukuja ja luvut ovat erittäin vaikuttavia.

Yli 2 miljoonaa katsojaa katsoi pelin Twitterissä ja 48 miljoonaa televisiosta. Minuuteissa keskiarvo oli Twitterin puolella 22 minuuttia ja television puolella 25 minuuttia.

Vielä tarkemmin, noin 243000 ihmistä katsoi Twitterin välityksellä peliä samaan aikaan ja noin 15 miljoonaa katsoi samaan aikaan pelin televisiosta. Vaikka numerot vaikuttavat ensisilmäyksellä pieniltä, on tämä silti iso voitto striimaukselle. Netin striimaus-palvelut voivat vetää johtopäätöksen, että he ovat oikealla tiellä. Striimaus on jatkuvasti maailman laajuisessa kasvussa.

Myös twitterin osakkeet lähtivät jyrkkään nousuun onnistuneen pilootin jälkeen:

Myös käyttäjien reaktiot ovat olleet erittäin positiivisia. Netin keskustelupalstoilla ja foorumeilla ylistettiin toimivaa ratkaisua ja palvelu on toiminut hyvin jopa mobiiliverkossa. Jotkut käyttäjät tiedottivat että jossain vaiheessa televisiokuva oli jopa 10 sekuntia striimiä jäljessä.

Nyt jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, tuleeko tämä uusi yhteistyö tuomaan Twitteriin paljon täysin uusia käyttäjiä. Oletamme että näin tulee tapahtumaan sillä sen verran positiivisia netin kirjoitukset ovat olleet.