«

»

Oletko hukannut avaimesi? Ei hätää.

Oletko hukannut avaimen? Ei hätää!Milloin kävit viimeksi teettämässä uuden avaimen hävinneen tilalle? Ja jouduitko silloinkin puhumaan tiskillä ihmiselle joka antoi sinulle huonoa ja töykeää palvelua? Lähitulevaisuudessa kaikki tuo henkinen tuska voi olla historiaa, sillä uusi startup, KeyMe, on perustamassa pisteitä jossa käyttäjä voi itse teettää uuden avaimen turvallisesti, edullisesti ja nopeasti. He ovat myös äskettäin varmistaneet 15 miljoonan dollarin edestä rahoitusta projektilleen, joten tulemme varmasti kuulemaan asiasta lisää.

KeyMe:n mukaan, miljoonat asiakkaat ympäri maailman voivat tulevaisuudessa kopioida avaimia nopeasti ja turvallisesti. Yhtiön toimitusjohtaja, Greg Marsh, sanoo että kyseessä on yli 7 miljardin dollarin ala vuositasolla. Yhtiö on ja aiemmin saanut rahoitusta ja he ovatkin yhteensä saaneet 45 miljoonaa dollaria rahoituksia. Tämä on selkeä merkki että sijoittajat uskovat tuotteeseen.

Yhtiö teettää jo nyt autojen avaimia ja jopa sähköisiä avaimia, joten ei ole ihme että sijoittajat uskovat tuotteeseen. Mikä parasta, hinta liikkuu yhdysvalloissa 20 ja 60 dollarin väillä, joten mikään suuri investointi uuden avaimen hankkiminen ei ole.

Suunnitelmissa on myös pilvipalvelu, johon asiakkaat voivat tallettaa digitaalisia avaimiaan, ja teettä milloin vain uuden kun tarve siihen esiintyy.