«

»

Maailman parhaiten palkattu naisnäyttelijä 2016

sofia vergara tienasi vuodessa 43 miljoonaa dollariaTelevisiosarjat ja niitten tähdet tienaavat todella hyvin, mutta miten hyvin? Elävätkö palkoillaan luksuselämää ja jääkö mitään yli?

Kyllä, näin voisi ainakin olettaa kun katsomme Sofia Vergaran tienestejä. Tämä kolumbialainen kaunotar joka on tunnettu roolistaan Modern Family sarjassa, on viimeisten 12 kuukauden aikana tienannut huimaavat 43 miljoonaa dollaria. Täällä summalla hän on tämän hetken parhaiten palkattu naisnäyttelijä.

Tosin isoin osa hänen tienesteistään eivät tulee hänen roolistaan Modern Family televisiosarjassa, vaan isoin osa hänen tienesteistä tulevat eri mainoskampanjoista ja muista oheistuotteista. Silti on aika hurjaa, että hänen tienestit ovat vuodessa kasvaneet 66 prosentilla.

Toinen paljon tienaava naisnäyttelijä on Big Bang Theory sarjasta tuttu Kaley Cuoco, joka tienasi roolistaan viime vuoden aikana 24.5 miljoonaa dollaria. Kaley tienaa siis yli miljoona dollaria jokaista sarjan jaksoa kohti.

Forbesin listalla on yhteensä 15 naisnäyttelijää, ja yhteensä he tienasivat viime vuoden aikana kokonaiset 208 miljoonaa dollaria ja risat.

Televisiosarjojen alalla palkkaerot ovat siis pienentymässä ja toivottavasti saamme myös tällä alalla nähdä täysin neutraalin eron sukupuolten välillä. Elokuvissa erot ovat edelleen erittäin suuria ja parhaiten teinaavat näyttelijät voivat elokuvista tienata jopa satoja miljoonia dollareita pelkästään yhdestä tai kahdesta elokuvasta.