»

Catenan 50 miljoonan euron optiolaina

catena ottaa 50 miljoonan optiolainanAffiliate markkinoinnin jättiläinen, Catena Media, on päättänyt ottaa kolmen vuoden optiolainan joka on arvoltaan 50 miljoonaa euroa ja joka erääntyy vuonna 2019. Laina tullaan käyttämään yrityksen päivittäisiin asioihin mutta myös yritysostoihin. Optioiden varat tullaan käyttämään vahvistamaan edelleen Catena Median vahvaa positiota Euroopassa johtavana iGaming ja urheiluvedonlyönti affiliaattina. Laina tulee Tukkholman Nasdaq pörssiin.

Yrityksen varojen uudelleenjärjestäminen tuo yritykseen uudenlaista mahdollisuutta olla joustava, ja tämä johtaa siihen että yrityksen kasvu lyhyellä ja pidemmälläkin aikavälillä voidaan maksimoida. Yrityksen aikaisemmat tulosprojektiot tullaan siis todennäköisesti ohittamaan. Catena Median mahdollisuudet maksaa osinkoja on säädelty säännöissä ja yritys voi maksaa kerran vuodessa 50% viime vuoden voitoistaan osinkoina.

Yrityksen toimitusjohtaja, Robert, sanookin että investoinnit näyttävät, että yritys on onnistunut luomaan luotettavan bisnesmallin ja että yritys tulee jatkamaan kasvamistaan. Optiolaina tulee antamaan Catenalle mahdollisuuden jatkaa kasvutarinaansa.